Proiectul CNFIS-FDI – FII ANTREPRENOR 5.0!

 Avem deosebita plăcere de a vă anunța lansarea celei de-a cincea ediții a proiectului CNFIS-FDI 2021- 0018 „FII ANTREPRENOR 5.0!”, din cadrul Universității POLITEHNICA din București, implementat cu ajutorul Centrului de Antreprenoriat UPBizz și cofinanțat de către Ministerul Educației.
      Centrul de Antreprenoriat susține demersurile antreprenoriale realizate de către studenții și absolvenții Universității POLITEHNICA din București, prin crearea unui mediu stimulativ pentru tinerii care doresc să își dezvolte o afacere pe cont propriu, asigurându-le instrumentele educaționale și practice necesare în acest sens.
      Proiectul „Fii antreprenor 5.0!” se derulează în perioada Iunie-Decembrie 2021 și vizează facilitarea transferului de cunoștințe teoretice pentru 50 studenți ai universității, prin: organizarea unui curs de competențe antreprenoriale acreditat ANC, dezvoltarea ideilor de afaceri în cadrul sesiunilor de mentorat și, totodată, încurajarea spiritului competitiv prin derularea unui concurs de idei de afaceri.
      În vederea unei bune implementări a proiectului și având ca bază istoria colaborării noastre, vă adresăm rugămintea de a ne oferi sprijin prin diseminarea link-ului formularului de informare, cu scopul promovării și informării unui număr cât mai mare de studenți. Prin accesarea link-ului și completarea formularului, studenții se vor înscrie pentru a primi materiale informative din cadrul proiectului, pe care vi le transmit atașat spre informare.

Având în vedere contextul actual generat de pandemia COVID-19, în cadrul proiectului activitatea de informare a grupului țintă se va desfășura exclusiv în sistem online.

Link formular informare: https://forms.gle/a6z63UKQgLbMsiMF9